Любими продукти е една от полезните функции на нашия сайт.
Тя дава възможност на регистрираните потребители да добавят в личен списък избрани от тях продукти.
По този начин се спестява търсенето на често купувани или наблюдавани артикули.
Все още не сте разглеждали продукти при това посещение на сайта.
Можете да влезете с или , които сте използвали за регистрация в сайта.

Windows XP – Как да премахнем цветния фон на текста под иконите

Печат

( 9 Гласа )

desktop-iconsМного потребители се оплакват, че на десктопа при Windows XP се е появил цветен фон на текста под иконите. Ако използвате много шарена картинка на екрана това е добре, но в противен случай е малко дразнещо и некомфортно.

Въпреки че компютрите са умни машинки и правят това, което им се каже, операционната система не винаги е на същото мнение, съдейки по решението от точка 3.

Представям ви три решения на този проблем. Предварително благодаря на всички, които оставят своите коментари и оценят тази статия.

 

1Натиснете десен клавиш върху MyComputer и изберете Properties. От появилото се меню изберете Advanced. В частта Performance изберете Settings.

desktop-icons-1


Проверете дали най-долу в опциите е маркирано Use drop shadows for icon labels on the desktop. Тази опция трябва да е маркирана, така че ако не е, цъкнете върху нея и потвърдете с OK.
Ако опцията е маркирана, цъкнете върху нея, за да се махне чавката и потвърдете с OK. След това пак цъкнете, за да се маркира отново и потвърдете с OK. Нещо като принципа излез/влез и ще се оправи.

desktop-icons-2

 

2Натиснете десен клавиш на мишката върху празен екран на Windows. При Arrange Icons By се отваря подменю. Там проверете дали има чавка пред Lock Web Items on Desktop. Ако има, кликнете върху нея, за да се махне.

desktop-icons-3


3Натиснете десен клавиш на мишката върху празен екран на Windows и изберете Properties. Вторият таб горе е Desktop. Кликнете върху него и след това кликнете долу в ляво върху Customize Desktop.... Изберете горе втория таб Web и проверете дали има списък със страници в прозореца Web pages:. Ако има такива, махнете чавките от всички и натиснете ОК.

 

Категории продукти