Любими продукти е една от полезните функции на нашия сайт.
Тя дава възможност на регистрираните потребители да добавят в личен списък избрани от тях продукти.
По този начин се спестява търсенето на често купувани или наблюдавани артикули.
Все още не сте разглеждали продукти при това посещение на сайта.
Можете да влезете с или , които сте използвали за регистрация в сайта.

Windows 7 – Как да използваме по-добре менюто Send To

Печат

( 8 Гласа )

send_toВсички обичаме да си улесняваме живота. Защо не улесняваме и работата си с компютрите? Просто, защото не знаем за много от удобствата, вградени в Windows.

Искам да споделя нещо с вас, а дали е полезно ще прецените сами.

 

 

Когато натиснете десен клавиш на мишката върху файл или папка, една от опциите, които се появява е Send to. Премествайки мишката върху този надпис, отваряте подменю със списък на местата, където можете да копирате файла или папката, върху която сте натиснали клавиша. За съжаление изборът не е голям и това е причината, поради която това меню се подценява.

send_to

 

Но ето какво би се получило ако натиснете клавиша Shift на клавиатурата и заедно с него десен клавиш на мишката след като сте застанали върху избрания файл или папка:

 

send_to_1

 

Е, това вече е друго нещо. Изборът е доста по-голям. Все пак ако и това не не ви устройва, не се притеснявайте. Можете да добавите ваше място, което да се показва дори без комбинация с клавиша Shift.

 

1 Отворете Computer и цъкнете с мишката на празното място в дясно от надписа Computer. Така ще можете да да изтриете въпросния надпис и да пишете на негово място.

send_to_2

 

2 Напишете shell:sendto

send_to_3

 

3 В този прозорец можете да добавите съкратен път (shortcut) на всички папки, които искате да се показват при избор на Send to. Преименувайте ги както ви е удобно.

send_to_4

 

Благодаря за оставените коментари.Smile

 

Категории продукти